Зовнішній аудит на підприємстві: основні переваги та особливості

Одним із варіантів вивчення об’єктивного стану справ на підприємствах, в компаніях і організаціях є проведення зовнішнього аудиту. Він здійснюється із залученням сторонніх фахівців, які точно та неупереджено проведуть дослідження, та зроблять незалежні висновки. Таку роботу у Києві пропонує перевірена аудиторська компанія.

Характеристики послуг

Називається фірма «Київський аудитор», вона працює у цій сфері майже двадцять років, і пропонує такі види послуг:

  1. Аудит фінансової та податкової звітності компаній, виробничих підприємств. Ця процедура може проводитися на добровільних засадах на замовлення керівництва або виконуватися в ході рішення судових контролюючих інстанцій.
  2. Повний супровід бухгалтерії, перевірка стану справ, відновлення документації чи виправлення помилок. Роботи можуть здійснюватися в порядку контролю повсякденної роботи служб, за зміни головного бухгалтера, або за втрати даних.
  3. Консультації з питань податкових питань.

Усі роботи здійснюються на конфіденційній основі, зібрані відомості, підготовлені документи, не стають оприлюдненими, не потрапляють у чужі руки. Ця умова входить у договір між замовником і виконавцем, суворо дотримується.

Проведення аудиту допомагає зрозуміти стан підприємства, організації, адже виявляються навіть невеликі проблеми, даються рекомендації щодо їх вирішення.

Переваги компанії

Вартість робіт визначається після вивчення обсягу та складності завдання. Однак будь-який варіант аудиту та інших послуг компанії «Київський аудитор», багаторазово виправдовує себе, дозволяє отримати повну картину стану справ, уникнути великих проблем.

Усі варіанти обслуговування проводять досвідчені спеціалісти з профільною освітою. Крім досвіду роботи, вони мають міцну репутацію, постійно підвищують свої знання, знаходяться в курсі всіх останніх змін законодавства, включаючи фінансову та податкову сферу.

Маючи результат аудиту, замовник підвищить свою значущість в очах партнерів, клієнтів, постачальників, йому більше довірятимуть, що також дозволить збільшити дохід.

Фахівці аудиторської фірми гарантують точність своїх дій, отриманих результатів. Їхні рекомендації перевірені на практиці та приносять позитивний ефект. Процес може проводитися на базі замовника або самої компанії «Київський аудитор».