Купити металеві ноги й опори для столів недорого в Києві

Якісні опори для столів та стільців за низькою вартістю від кращого виробника в Києві. Сертифікати якості та гарантії. Повний комплекс послуг — занесення та збірка. Оперативне доставлення по всій території України.

Металеві опори для столів — головні елементи меблевого виробу

Металеві стійки та каркаси для столів є головними акцентами загальної конструкції, оскільки вони забезпечують комфорт, надійність, безпечність та естетичність.

Металеві ноги й опори для столів у різних варіаціях

Металеві ноги й опори для столів виготовляються з металів, які мають високий ступінь пластичності. Завдяки такій властивості конструкційні елементи можуть мати різноманітну форму та оздоблення. Найпоширенішими варіантами меблевого виробу є:

  • Одинарна нога або стійка — такі опори використовуються для столів, які мають невеликі розміри та призначені для невеликого навантаження (надмірна фізична дія може привести до втрати рівноваги або порушення цілісності стільниці).
  • Подвійна опора — каркас з подвійною стійкою призначений для великих прямокутних столів, які використовуються для розміщення великої кількості людей (потрібні для створення ділового офісного інтер’єру).
  • Тринога — опора з трьома ніжками є найпопулярнішим варіантом, тому що має вишуканий і естетичний дизайн та абсолютну сумісність з усіма різновидами стільниць.
  • Каркас з чотирма ніжками — класичний варіант оформлення стола, який володіє не дуже високими комфортними властивостями.
  • Променева стійка — це надпотужна опора та водночас комфортна споруда, яка витримує значні фізичні навантаження та не сковує рухи користувачів.

Опис металевих ніг і опор для столів дає можливість сформувати власний дизайн стола, який буде відповідати усім технічним вимогам та правилам безпеки.

Опора лофт для стола та її призначення

Реалізація ефектних та оригінальних ідей з оформлення інтер’єра в стилі лофт можлива завдяки різноманітним елементам декору. До таких конструкцій належать меблі, килими, освітлювальні прилади та інтер’єрні прикраси. Найбільшим впливом володіють столи зі стільницями з природних матеріалів та стійками з металу. Опора лофт для стола має такі переваги, як:

  • колір — для фарбування опор використовують порошкову фарбу, яка створює глянцеве або матове покриття з приглушених тонів;
  • простір — металеві конструкції не загромаджують вільний простір та не перешкоджають вільній циркуляції повітряних мас;
  • форма — різноманітна будова та розмір допомагають підкреслити вишуканість стилю лофт;
  • надійність — каркаси з металу, крім естетичної функції, виконують ергономічні завдання (стійкість, витривалість, зносостійкість, безпечність, комфортність).

Інтернет-магазин «Айрон» займається реалізацією високоякісних каркасів для столів та стільців, стелажами, столами різного призначення та опорами для них. Представлена продукція виготовлена з екологічно чистої сировини, яку пропонують провідні меблеві фабрики країни. Завдяки безпосередній співпраці меблеві конструкції мають оптимальне співвідношення ціни та якості. Легке та просте управління сайту дозволяє швидко та безпечно купити опори для стола та стільців.