MPClinic у Києві: лікування будь-яких захворювань у сучасній клініці

Проблеми опорно-рухового апарату чи травми, пов’язані з ним, вимагають екстреного втручання фахівців та якісного лікування. Дані захворювання чи пошкодження суттєво обмежують рухливість людини та її дієздатність, тому варто звертатися до перевірених лікарів, оснащених передовим обладнанням. Клініка, де є спеціалізована ортопедія травматологія, є найоптимальнішим вибором.

Основні характеристики лікувального закладу

Київська «MPClinic» спочатку спеціалізувалася на лікуванні недуг, пов’язаних із опорно-руховим апаратом. Тут надавалася, і продовжує надаватися допомога при переломах, вивихах, проблемах із суглобами та зв’язками, лікується остеохондроз хребта, артрити та ревматизми.

Однак нині лікувальна установа перетворилася на багатофункціональну клініку, де можна дослідити запаморочення голови, здати безліч аналізів, отримати допомогу при різних захворюваннях.

Серед послуг, що надаються у стінах клініки, виділяють:

  1. Лікування хвороб у галузі гінекології, кардіології, гастроентерології, вертебрології.
  2. Хірургічні операції будь-якого типу. Це можуть бути процедури загального характеру, пластики або в галузі нейрохірургії.
  3. Використовується мануальна терапія для роботи з опорно-руховим апаратом, та сеанси лікувального масажу як фізіологічні процедури при відновленні пацієнта при різноманітних захворюваннях.
  4. Наводяться обстеження на комп’ютерному томографі, УЗД з використанням іншого медичного обладнання.
  5. Приймаються та досліджуються різні аналізи, за ними складаються висновки.

У клініці є звичайний та денний стаціонар, обладнані палати для прийому пацієнтів з різними захворюваннями, включаючи людей з обмеженою рухливістю.

Переваги

Клініка обладнана за останнім словом техніки, тут є безліч діагностичних, лікувальних приладів та пристроїв, що дозволяє провести комплексне обстеження, з’ясувати особливості захворювання та причини, що його викликали.

Приймаються пацієнти із травмами опорно-рухового апарату для термінової допомоги. Виявляється, кваліфікований догляд, людина може якісно та швидко відновитися.

Розцінки на послуги доступні для більшості громадян, на лікування приймаються люди з усієї країни. Під час вибору лікувального закладу можна отримати консультації на сайті або за допомогою телефонного дзвінка.