Опалювальні прилади для великих приміщень: цеха, СТО, автосалони, магазини, теплиці, ферми

Обігріти невеликі приміщення нескладно. Проблеми виникають, коли йдеться про великі площі. Стандартного опалювального контуру недостатньо: приміщення прогрівається надто повільно та не завжди досить якісно. Підхід слід змінити.

Концепція

Водяний тепловентилятор – пристрій, що працює одночасно на нагрітому повітрі та гарячій воді. Воно врізається у існуючу опалювальну систему. Вода нагріває повітря, а вентилятор розігріте повітря випускає до приміщення. Результат приємний: тепло, як влітку!

Потік гарячого повітря швидше нагріває кімнату, заодно позбавляючись зайвої вологості. Він відносно вузько спрямований, тому прилад підходить для точкового обігріву. Можливе встановлення на стелю, стіни, навіть колони.

Вентилятор працює на електродвигуні. Обидва вони поміщені в металевий корпус. Вихідний отвір закритий жалюзі з можливістю регулювання.

Найкраще тепловентилятор показує себе у великих приміщеннях – торгових центрах, виробничих цехах. Здатність сушити повітря робить його бажаним гостем на СТО та автомийках. Втім, “Квант Успіху” (магазин мікрокліматичного обладнання) готовий підібрати установку і для квартири, і навіть для міської теплиці.

Переваги

Водяний тепловентилятор значно підвищує ефективність опалення. Гріє швидко, якісно та у потрібній зоні. При цьому працює від існуючої системи опалення, отже не вимагає суттєвих витрат на монтаж та обслуговування.

Вентилятор працює на електриці, але мотор невеликий, енергію витрачає ощадливо. Рахунки проблемою не стануть. Навпаки, тепловентилятор набагато вигідніший від інших способів опалення — електровентилятора та теплової гармати. Основну роботу – розігрів теплоносія – бере на себе вода в опалювальній системі, вентилятору залишається лише доставити тепло. Важливо врахувати, що водяний тепловентилятор – агрегат з більшим терміном експлуатації, тому фактична вартість виявиться ще меншою.

До речі, працює пристрій із різними системами опалення. Трубами переміщається не вода, а інший рідкий теплоносій? Проблемою це не стане.

«Квант Успіху» робить вибір тепловентилятора простішим: консультує покупців, допомагаючи підтирати обладнання. Якщо базової комплектації недостатньо, магазин додатково комплектує замовлення. Великий досвід і статус офіційного дистриб’ютора багатьох вітчизняних заводів зроблять покупку ще приємнішою.