Особливості сео просування сайтів в гугл та основні правила

Просування сайтів у пошукових системах дає можливість збільшення трафіку, підвищення популярності ресурсу, завоювання репутації. Цією роботою повинні займатися фахівці, які знають всі особливості пошукових систем та найбільш актуальні алгоритми їх дії. Для цього свої послуги пропонує AVSEO expert Ukraine.

Особливості просування

Щоб отримати хорошу позицію в пошуковій видачі, необхідно мати контент, що відповідає запиту. Це насамперед тематика та набір ключових слів та фраз, які користувачі можуть вводити в рядок браузера.

Для просування потрібно, щоб статті та інші види контенту відповідали таким умовам:

  1. Були повністю достовірними, несли важливу інформацію, яка буде корисною для відвідувачів, які читають або переглядають сайт. Цей критерій називається експертність, він відповідає за репутацію веб-ресурсу.
  2. Актуальність виявляється у свіжості контенту та відповідей на найбільш злободенні запити. Google любить оновлення інформації, віддає перевагу новим статтям, відео, графіку. Варто оновлювати зміст статей, вносячи виправлення.
  3. Якість сторінки визначається пошуковою системою. Оцінюється невелика кількість реклами, репутація майданчика у користувачів, наявність коментарів та іншої активності відвідувачів.
  4. Оформлення відіграє важливу роль. Текст робиться читабельним, розбивається абзаци, супроводжується списками різного типу, може доповнюватися таблицями. Графіка відео є важливими доповненнями, здатними зацікавити користувача. Іноді візуальні засоби можуть відігравати головну роль.
  5. Важливо накопичення маси посилань, і розміщення її на сторонніх ресурсах, звідки користувачі переходитимуть на матеріали сайту, що просувається. Цей варіант називається зовнішньою оптимізацією.

Всі ці послуги пропонує маркетинг Київ. Пропонується комплексна розробка СЕО просування з урахуванням зазначених користувачем параметрів.

Правила

При СЕО просуванні в Google варто дотримуватися таких вимог:

  1. Робота має проводитися рівномірно та планомірно. Це стосується розміщення чи оновлення матеріалів, розповсюдження посилань та інших дій.
  2. Потрібно позбавитися дублюючих сторінок і матеріалів, битих посилань, інших недоліків сайту.
  3. Вибрати стійкий до відмов хостинг з широким каналом для трафіку, щоб сайт швидко завантажувався у користувачів.
  4. Необхідно правильно оформити файли, до яких звертається пошукова система під час індексації сайту.

Також важливо розробити мобільну та десктопну версію сайту, перевірити правильність відображення контенту у будь-яких браузерах.