Переваги та особливості світлодіодних прожекторів

Висвітлення великих площ потребує використання джерел спрямованого світла. Найчастіше у такій ролі виступають прожектори різного типу. Ці пристрої можуть передавати світловий потік на значні відстані формувати різні кути освітлення. Найкращим варіантом на даний час є прожектори світлодіодні.

Види приладів

Українська компанія LEDSTER пропонує споживачам різноманітні варіанти обладнання, яким можна висвітлювати магістралі, майданчики різного призначення, великі приміщення. Її промислові світильники створюються за сучасними технологіями та використовують елементну базу від всесвітньо відомих компаній Philips, OSRAM, CREE.

Серед основних видів пристроїв можна виділити варіанти за такими критеріями:

  1. Форма прожектора. Це може бути квадратний, прямокутний чи круглий прилад.
  2. Пристрої за типом відбивачів: симетричні, асиметричні, круглосиметричні, гладкі, комірчасті та фасетчасті.
  3. Кольори випромінювання, що відповідають денному або вечірньому Сонцю. У першому випадку світло має білий відтінок, у другому – жовтий.
  4. Потужність одиночного випромінювача.
  5. Варіант виконання, де може бути один прожектор, або кілька, об’єднаних в групу освітлювачів.

Всі вуличні світильники, або пристрої, призначені для приміщень, мають високу світлову віддачу близько 140 лм/Вт, напрацювання не менше 50 тисяч годин. На них дається гарантія п’ять років.

Основні особливості

Прожектори, що випускаються під брендом LEDSTER, мають різну форму і потужність, проте всі вони є якісними, довговічними. Мають продуману ергономіку і можливість кріплення на різні конструкції, починаючи з щогтів і високих опор, і закінчуючи стінами, перекриттями і дахами.

Це найбільш економічні освітлювальні прилади, що має особливе значення у сучасних умовах. Такі пристрої можна застосовувати для освітлення вулиць та доріг, виробничих та спортивних майданчиків, складів, цехів та інших великих приміщень. Крім промислових підприємств, продукції можуть бути зацікавлені підприємці, керівники місцевих органів влади.

Компанія може задовольнити будь-який запит щодо кількості освітлювальних приладів, їх потужності та інших технічних характеристик. На сайті можна вибрати найбільш оптимальні варіанти із широкого асортименту виробів.

Пересилання здійснюється у будь-який населений пункт країни. Товар ретельно та надійно пакується, гарантується цілісність та працездатність приладів.