Простий сервіс для придбання ЖД квитків

В Україні існує спеціальний сервіс для комфортної і зручної покупки залізничних квитків через Інтернет.

Всі квитки на потяги Укрзалізниці тепер доступні через компанію PROIZD.

Особливості роботи сервісу

PROIZD пропонує купувати квитки на потяг швидко і максимально зручно. Відразу на сайті пропонується задати цікавиться напрямок. Далі сервіс покаже всі можливі маршрути і рейси, а пасажиру залишається вибрати відповідний для нього маршрут. Після того, як був обраний поїзд, час і дата, пропонується в інтерактивному режимі подивитися розкладку вагонів і підібрати кращі вільні місця.

Після вибору всіх параметрів важливо дуже уважно заповнити інформацію про пасажирів. Для цього знадобиться документ, що засвідчує особу. До таких відносяться:

  • паспорт України або закордонний паспорт;
  • для військовослужбовців можна вказати діючий військовий квиток;
  • свідоцтво про народження для неповнолітніх;
  • посвідчення біженця;
  • довідка про ВНЖ.

Документ, за яким був куплений квиток необхідно в обов’язковому порядку брати з собою і показувати його провіднику під час посадки. Якщо документ відсутній, проводить не зможе звірити квиток зі своєю базою і не пустити в поїзд. На всіх неповнолітніх необхідно мати з собою свідоцтво про народження.

Для дітей Укрзалізниця пропонує хороші знижки та пільги, про що можна дізнатися на сайті PROIZD. Діти до 6 років мають право пересуватися безкоштовно, але без надання їм окремого місця. Якщо їдуть двоє маленьких дітей, то для них досить придбати одне місце на двох. Школярі до 14 років оплачують тільки половину вартості, а старші діти платять за проїзд повністю.

Також в деяких вагонах допускається провезення домашніх тварин, але за особливими правилами. На сайті PROIZD докладно розказано про те, як провозити тварин з собою. Пасажир з великою породою собак повинен викупити весь купе і їхати з твариною в ньому окремо. Середні породи повинні бути на повідку і в наморднику, дрібні породи повинні переміщатися в спеціальних сумках або клітинах. Також допускається провезення гризунів і птахів, але тільки в клітці і тільки одна клітка на одного пасажира. Це ж правила відноситься і до кішок.

Сайт PROIZD допоможе дізнатися всю необхідну інформацію про Укрзалізницю, її потяги, правила пересування та останні новини ЖД. Цей сайт служить помічником для швидкої покупки квитків і отримання всієї важливої інформації про ЖД повідомлення.