Стойки ресепшен: різновиди та поради щодо вибору

Офіси, готелі, сервісні організації часто оснащуються обладнанням біля входу для прийому та обслуговування відвідувачів.

Ці елементи меблів повинні мати цілу низку можливостей для забезпечення роботи персоналу, і бути зручними для відвідувачів. Такого роду обладнання називається рецепція (ресепшн, ресепшен).

Різновиди

Ці меблі можуть розділятися за матеріалом виготовлення. Для її створення використовується масив деревини, МДФ або ЛДСП, скло, пластик, штучний та натуральний камінь. Часто ці матеріали можуть застосовуватися у комплексі виготовлення окремих деталей стійок ресепшен. Зокрема, київська фірма «Смарт Спейс» на сторінках сайту пропонує різноманітні варіанти даного типу меблів.

Серед інших варіантів поділу виділяють такі види стійок:

  1. Прямі, придатні для офісів. Вони можуть доповнюватися шафами та стелажами, розміщуватися практично в будь-яких кімнатах за формою та розміром.
  2. Вироби у вигляді літери «П» мають дві бічні частини, що обмежують простір за стійкою, утворюючи закриту зону для роботи персоналу. Вона підходить для великих приміщень із великим потоком відвідувачів.
  3. Кутові можуть розміщуватись у відповідних місцях кімнати, доповнюватись прямими. Є універсальними, використовують простір оптимальним чином.
  4. Круглі або дугоподібні можуть мати замкнуті або напівзамкнені контури, є найбільш оригінальними варіантами.
  5. Фігурні стійки, що є складними конструкціями підходять для оригінальних інтер’єрів у сучасному стилі.

На сайті «Smart space» можна вибрати будь-який варіант стійки або замовити її виготовлення за індивідуальним проектом.

Встановлення

Процес монтажу виглядає так.

  1. Визначається конфігурація приміщення та його площа, виходячи з цих даних вибирається розмір та форма ресепшен.
  2. Розмічається простір під монтаж, де вибирається ділянка під саму стійку та інші меблі.
  3. Монтаж може вестися методом кріплення каркаса до підлоги, стін, або проводити установку на платформу, коли забезпечується стійкість за рахунок власної маси меблів.

При замовленні стійки в магазині «Смарт спейс» можна вибрати всі параметри за формою, габаритами, матеріалом виготовлення та способом кріплення, складання ресепшен. На сайті є детальний опис кожного варіанта. Для консультацій можна зв’язатися зі спеціалістом, він надасть якісні та докладні рекомендації, що полегшують вибір.