Застібка блискавка: різновиди та правила вибору, поради професіоналів

Одним із важливих елементів одягу, інших швейних виробів є застібки. Вони визначають зручність використання предметів, тривалість експлуатації без необхідності ремонту. Для оснащення виробів якісною, надійною фурнітурою пропонується для покупки застібка блискавка на https://www.startex.shop/ .

Особливості асортименту

В Україні реалізацією подібної продукції займається компанія StarTex з міста Хмельницький. На своєму сайті вона пропонує різноманітну фурнітуру для одягу та інших швейних, трикотажних виробів, серед яких вирізняється застібка.

На сайті є кілька варіантів товарів такого вигляду:

  1. Вироби, що називаються тракторними застібками блискавками. Вони на вигляд схожі на гусениці потужних машин, де ланки розташовуються поперемінно і з’єднуються в стиках. Найчастіше створюються із пластику.
  2. Спіральні елементи, що утворюють суцільну лінію при з’єднанні ланок. Такі варіанти є лише пластиковими.
  3. Металеві молнии, що належать до традиційних варіантів замків.
  4. Рулонні блискавка мають довжину в 100 і 200 метрів і призначені для великих ательє і фабрик, що випускають великі партії однакових виробів.
  5. Потайні застібки, які малопомітні на одязі.

Основна частина застібок (крім рулонних) має фіксовану довжину блискавки, що вказується на сторінці товару. Також тут є фотографії конкретних виробів, вказано маркування кольорів, щоб можна було точно підібрати застібка блискавка під відтінок одягу.

Переваги компанії

На сторінках startex.shop пропонується різноманітна фурнітура для будь-яких видів швейних виробів.

Це дозволяє закупити товар у комплексі та у потрібному обсязі, щоб створювати продукцію в єдиному стилі будь-якої серії.

Всі товари є надійними, якісними, застібки працюють тривалий термін без поломок, витримуючи різні умови носіння та прання. Цей параметр перевірено на практиці, адже компанія співпрацює з ательє, майстернями, фабриками по всій Україні.

Товар реалізується оптом, проте мінімальна сума купівлі становить 250 гривень, що є індивідуальним покупцям і дрібним підприємцям.

Пересилання здійснюється у всі міста країни «Новою поштою», відвантаження ведеться в день замовлення, або на наступну дату, якщо покупка була оформлена після 15-00. Винятки становлять вихідні дні.

Фахівці готові дати детальну консультацію з усього асортименту товарів, запропонувати найоптимальніші варіанти виробів під конкретні завдання.